Over ons

Begin 2019 zijn wij begonnen met D-Motoren. Een kleinschalig toegankelijk motorbedrijf, waar we u scherp geprijsde kwaliteitsmotoren aanbieden.

Al van jongs af aan beantwoorde ik de vraag `wat wil je later worden´ met; Ik wil een eigen bedrijf. Door mijn passie voor motoren is dat een motorzaak geworden. Dat ik dit met mijn vader wilde doen stond voor mij vast. We kunnen goed samen werken, hij is er minstens zo gepassioneerd over, technisch gezien beter onderlegd en boven alles heeft hij mij aangestoken met het motorvirus. Gelukkig wou hij deze uitdaging met mij aangaan.

Om geen hoge kosten te hebben door het huren/kopen van een duur bedrijfspand, hebben we de loods bij huis omgetoverd tot een motorshowroom. Toegankelijk en laagdrempelig. Een plek waar je zo even binnen kunt lopen voor een gezellig praatje onder het genot van een kop koffie. Ook beschikken wij hier over een kleine werkplaats. Al onze aangeboden motoren komen niet eerder in de verkoop nadat ze grondig zijn gecheckt, en waar nodig klein onderhoud krijgen.

Wij zullen u hier constant een mooi aantal motoren aanbieden en hopen u binnenkort eens bij ons te verwelkomen. Mocht uw gewenste motor er nu niet tussen staan, of wilt u misschien uw eigen motor verkopen? Schroom niet en neem contact met ons op, of kom langs voor een kop koffie!

Wellicht tot snel!

Dirk Feenstra

Theo Feenstra


D- Motoren

 

 

 

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

 
E-mailen
Bellen
Map
Info